Vražedné pohádky z The Wolf Among Us jsou za rohem
zdroj: tisková zpráva

Vražedné pohádky z The Wolf Among Us jsou za rohem

9. 10. 2013 18:49 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už v pátek je to tady! Co konkrétně? Adaptace komiksu Fables pod názvem The Wolf Among Us od Telltale Games, kteří pořádně zabodovali adventurní sérií Walking Dead. V pátek bude vydána první epizoda příběhů šerifa Bigbyho, což je ve skutečnosti vlk, který (ne)sežral Karkulku a dohlíží na městečko plné pohádkových bytostí.

Neznamená to, že jde o nějakou idylu. Pohádkoví hrdinové i záporáci jsou v podání The Wolf Among Us hodně reální a dospělí. Někteří pijí, fetují, souloží, ujíždí na domácím násilí... a jiní rovnou i vraždí. Takže chudák vlk Bigby to nemá snadné. Systém, který jsme zažili ve Walking Dead, by měl na tuhle fantasy detektivku skvěle sednout.

Navíc role šerifa, který musí pohádkové maniaky držet na uzdě, a pokud možno někoho neroztrhat, vypadá skvěle. Zvlášť, když se k tomu přidá detektivní rovina. The Wolf Among Us bude opět na epizody rozkouskovaná hra, a celkem by mělo vyjít v rámci první sezony pět epizod. Hra vychází na PC, X360 a PS3, ovšem playstationová verze se za těmi ostatními o něco opozdí. Vy se zatím můžete navnadit novým trailerem.

...

Nejnovější články