Vrah z duchařské detektivky Murdered kreslí na oběti umíráček
zdroj: tisková zpráva

Vrah z duchařské detektivky Murdered kreslí na oběti umíráček

30. 4. 2014 14:52 | Video | autor: Petr Poláček |

Když Miloš loni po E3 o duchařské detektivce Murdered: Souls Suspect napsal, že působí jako L.A. Noire bez střílení a otevřeného světa, vydechl jsem úlevou a hned poté se nadechl nedočkavostí. Příběh kulkami provrtaného detektiva Ronana O'Connora, který hledá vlastního vraha, a snaží se zabránit, aby si na pažbu nepřipsal žádné další zářezy, působí ze všech chystaných nových značek pro tento rok zdaleka nejzajímavěji. Nemění na tom nic ani nejnovější trailer, který Ronanova vraha tituluje přízviskem Bell killer. Proč? Protože na oběti kreslí zvony!

Další z řady propagačních traileru na Murdered nepřináší zásadní nová odhalení, ale střih záběrů člověka jen utvrzuje v dojmu, že Murdered nemá být a nebude sluníčková duchařina ve stylu Randall a Hopkirk.

Murdered se na záběrech profiluje jako temný příběh o mrtvém detektivovi, který krom hlavního případu řeší smutné příběhy jiných mrtvých, co nemohli do pekla nebo do ráje dokud si nevypořádají záležitosti na Zemi. Jeden takový popisoval Miloš v článku z prezentace hry na E3, ze kterého krom jiného plyne, že prim hraje sbírání a skládání důkazů, ne akční složka. Přestože v Murdered nechybí.

zdroj: Archiv

Díky novému videu už je alespoň jasno ohledně identity vrahouna, který obrázkem zvonu možná chce každé budoucí oběti symbolicky odzvonit čas vyměřený k žití v čarodějnickými procesy proslulém městečku Salem. Nebo je to normální magor a zvon kreslí jen proto, že nic jiného nakreslit neumí, jako když já kreslím do Levelu prasátko. 

Murdered: Souls Suspect vyjde na PC, PS4, PS3, Xbox 360 a Xbox One už letos 6. června.

Nejnovější články