Video z Project CARS nabízí detailní pohled na kariérní mód
zdroj: tisková zpráva

Video z Project CARS nabízí detailní pohled na kariérní mód

19. 2. 2015 20:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Včera vyšlo najevo, že závodní hru Project CARS postihne menší odklad a vyjde až 2. dubna. Důvodem odkladu není nic jiného, než snaha o vychytání posledních bugů, nedodělků a vůbec využití posledního zbývajícího času k finálnímu odladění hry. A snad aby to fanouškům virtuálního závodění nepřišlo líto, tak vývojáři z týmu Slightly Mad Studios vydali nové video, které nabízí detailnější pohled na režim kariéry.

Následující záběry jsou první z cyklu bližších náhledů na to, co hráči mohou od Project CARS již za pár týdnů očekávat. Video začíná zhurta a nejzajímavějším prvkem kariéry v Project CARS je hned její začátek - naskočit mohou hráči do kterékoli kategorie a vypracovat se tak k okruhovým F1 závodům nemusí trvat hodiny poctivé závodnické dřiny - jde to ihned.

Okamžitý přístup mají hráči i k obrovskému množství tabulek znázorňujících dosavadní postup, aktuální umístění, ale například i stav dlouhodobých cílů. Mezi ty patří například mistrovství ve třech vybraných disciplínách najednou či udržení nejvyšší příčky po dobu tří po sobě jdoucích virtuálních sezón.

Nechybí ani správa kontraktů a kalendář s naplánovanými závody. Na nudu tedy zřejmě nebude příliš prostoru a drobný odklad snad autoři využijí k tomu, aby se mezi fandy vůně spáleného benzínu dostalo něco zcela výjimečného.

zdroj: Archiv

Nejnovější články