Video z logické plošinovky Seasons After Fall předvádí, jak liška ovládá počasí
zdroj: tisková zpráva

Video z logické plošinovky Seasons After Fall předvádí, jak liška ovládá počasí

14. 1. 2015 14:44 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nejenom, že logická plošinovka Seasons After Fall krásně vypadá, ale mezi její silné stránky by měla patřit i možnost ovlivňovat počasí díky schopnostem ústřední hrdinky, sympatické hopsající lišky. Změna ročních období má vliv na prostředí, v němž se liška nachází, a díky tomu se hráči otevírá cesta dál.

Na záběrech videa nechá liška vyrůst rostliny, aby se dostala dál v úrovni, která ji vede k jednomu ze strážců ročních období, v tomto případě Medvědovi zimy. Les samozřejmě není jediným prostředím, které se v Seasons After Fall vyskytne. Čekají vás jeskyně, říčky a snad i tundra. Liška tak může nechat zamrznout potok, aby se dostala dál, nebo nechat uschnout kytku, aby se otevřela zatarasená cesta apod.

Jak už dříve psal Láďa, Seasons After Fall má být hrou primárně nenásilnou, závisející na logickém uvažování a chytrém využívání schopností. Bohužel si na tenhle magický zážitek počkáme, protože tvůrci z francouzského studia Swing Swing Submarine posunuli vydání pro PC a konzole až na rok 2016.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články