Video z antigravitační střílečky LawBreakers představuje novou mapu a hrdinu
zdroj: tisková zpráva

Video z antigravitační střílečky LawBreakers představuje novou mapu a hrdinu

3. 12. 2016 13:30 | Video | autor: Adam Homola |

„Tohle není jen další střílečka s hrdiny,“ hlásá v novém traileru na LawBreakers citát z webu Hardcore Gamer. Potřeba tvůrců se od žánrové konkurence jasně odlišit je z nového videa přímo hmatatelná, ale naštěstí k tomu tým Boss Key Productions nepotřebuje jen citace. Z nových záběrů je jasné, že byť půjde David proti Goliáši, nabízená hratelnost své rozdíly na obdiv bez problémů dává.

LawBreakers se bude chtít na trhu etablovat někdy příští rok, a tak využila The Game Awards 2016 k osvěžení paměti všech hráčů, kteří už na Cliffa Bleszinskiho zapomněli. Spolutvůrce Unreal, Unreal Tournament a Gears of War se vrací k žánru stříleček z pohledu první osoby a nový trailer zdůrazňuje, že LawBreakers úplně tradiční FPS nebude. Vývojáři představují novou mapu Vertigo a zatím nepojmenovaného hrdinu s pistolemi. A pořád kladou důraz na rychlou, ale především vertikální hratelnost, kdy si musíte neustále hlídat nejen prostor kolem vás, ale i nad vámi.

zdroj: Archiv

Do uzavřené betaverze se můžete přihlásit na webu hry s tím, že si zahrajete pravděpodobně až někdy příští rok. Několik krátkých uzavřených betaverzí už proběhlo, šlo ale většinou jen o víkendové testy.

LawBreakers vypadá slibně, ale je otázkou, jak za cenu, která by se měla pohybovat někde mezi 20 – 40 dolary, uspěje. V jádru jde o zábavnou a zajímavou akci, ale v porovnání s konkurencí jí pořád něco chybí.

Alespoň tak mi to přišlo před několika měsíci a nové video neukazuje nic zásadně odlišného. Vedle stávající konkurence v čele s Overwatch a jinými zajetými FPS sériemi bude muset LawBreakers bojovat třeba i s Quake Champions, ze které jsme toho zatím moc neviděli, ale i to málo vypadá docela slibně.

Nejnovější články