Video-recenze World in Conflict
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze World in Conflict

5. 10. 2007 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

Všude se píše, že svět je v konfliktu, tak nebuďte lhostejní. Strýček Sam vás potřebuje a jestli se náhodou nemůžete rozhodnout, máme pro vás následující náborový filmeček.

Autor: Ondřej Broukal
Publikováno: 5.října 2007

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Chcete, aby na vás byla vaše vlast hrdá? Chcete se už konečně stát opravdovým chlapem? Chcete po ránu inhalovat kouř z napalmu a fénovat si vlasy pod rotorem Apache? Pokud ano, vstupte do americké armády. Armáda USA, to je budoucnost! Armáda USA, to jsou zářivé nukleární zítřky!! Armáda USA, to je sláva na věčné časy!!!

Všude (i na Tiscali) se píše, že svět je v konfliktu, tak nebuďte lhostejní. Strýček Sam vás potřebuje a jestli se náhodou nemůžete rozhodnout, máme pro vás následující náborový filmeček od našich švédských partnerů. Pokud vám snad zachycené scény budou připadat jako strategická hra, tak neváhejte a obraťte se na nejbližší náborové středisko. Za pouhých devět stovek vás rádi vezmeme do svých řad.

zdroj: Archiv


stažitelná verze ve vysokém rozlišení (97 MB, 720x528 - doporučujeme!)

nebo

stažitelná verze v nízkém rozlišení (16 MB, 360x256, DivX)


Další video-recenze na TISCALI: Medal of Honor Airborne, BioShock, The Darkness, Harry Potter & Fénixův řád, Colin McRae DIRT, Forza Motorsport 2,Resistance: Fall of Man, Two Worlds, Test Drive Unlimited, Command & Conquer 3, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, STALKER, Gears of War

Ondřej Broukal
autorovi je 29 let a vystudoval VŠE v Praze; orientuje se na 3D akce, ale nepohrdne ani pořádným RPGčkem či adventurou; v branži začínal jako redaktor GamePage, poté produkoval pořad Top Games a psal i pro GameStar; nyní je na volné noze a pracuje na vlastních projektech
 
 
Ondřej Broukal

Nejnovější články