V UFC 2 můžete vytvářet vlastní turnaje i bojovat v těch reálných
zdroj: tisková zpráva

V UFC 2 můžete vytvářet vlastní turnaje i bojovat v těch reálných

25. 2. 2016 16:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zatímco fanoušci UFC oplakávají zlomenou nohu Rafaela dos Anjose a těší se na nejepičtější trash talk během zápasu v podání Conora McGregora s Natem Diazem, EA Sports se chystají vydat UFC 2 a nejspíš se tiše modlí, aby alespoň druhá jejich hvězda z přebalu udržela svou UFC neporazitelnost. Nicméně čerstvé video, které se věnuje novým módům ukazuje, že se ve studiu jen nemodlí a naopak nabízí několik vážně dobrých nápadů, které by měly rozšířit trochu chudou hratelnost prvního dílu.

První představený mód už známe delší dobu. Jde o Knockout, který je určený především těm, kteří si chtějí zahrát s kamarádem nebo rodinným příslušníkem, který hru moc nezná a rozhodně nezvládá složitý systém grapplingu. Tady půjde bojovat jen ve stoje, takže ke slovu přijdou ruce, nohy a titulní knockouty, jejichž počet nakonec určí vítěze. Fanoušci po tomto módu volali dlouho, protože při rodinném hraní na jednom gauči byl problém, když jejich soupeř prostě jemnější nuance MMA nezvládal a chtěl si prostě jen zahrát bojovku v kabátku reálného sportu.

Pro ty, kdo budou chtít ve své znalosti ovládání pokročit dál bude samozřejmostí tréninkový mód, kde si půjde nastavit agresivitu a chování sparringového AI partnera a efektivně tak zkoušet své přibývající schopnosti, případně zkoušet nové údery a taktiky, protože testovat v ostrém zápase, zda zvládnete čerstvé kombo prostě není optimální.

ufc 2 zdroj: tisková zpráva

Skvěle zní možnost poskládat si vlastní Fight Card, tedy turnaj. Navolit půjde místo konání, počet zápasů, váhové kategorie i jednotlivé zápasníky. Následně budete moci do takové Fight Card naskočit a odbojovat si zápasy, o které máte zájem a u těch ostatních sledovat, jak zápas dopadne. Hru rozšíří i propojení s reálnými turnaji, ať už PPV Eventy a nebo Fight Pass. U jednotlivých zápasů nejbližích turnajů budete moci natipovat jak dopadnou, následně si v nich zkusit bojovat a až dojde na skutečný turnaj, hra vyhodnotí vaše tipy a jako odměnu dostanete body a balíčky do Ultimate Team módu (více o něm jsme psali zde).

Podtrženo, sečteno, je vidět, že se EA Sports, respektive tým, který má na starosti značku UFC, opravdu snaží přijít s novými nápady a především reflektovat přání fanoušků minulého dílu. EA Sports UFC 2 by tak měla nabídnout široké spektrum činností, které vyhoví různým typům hráčů. Někdo se bude chtít realizovat v kampani, někdo v online zápasech, další se vrhne do Ultimate Teamu a další má zájem hlavně bojovat s kamarády na jedné konzoli. Hra vyjde 17. března na PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články