V DLC pro Borderlands: Pre-Sequel vládne síla mrazivé krásky
zdroj: tisková zpráva

V DLC pro Borderlands: Pre-Sequel vládne síla mrazivé krásky

27. 1. 2015 19:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Starší sestře Sira Hammerlocka se dostává pozornosti nejen v novém traileru na DLC pro Borderlands: The Pre-Sequel, ale především v přídavku samotném s podtitulem Lady Hammerlock the Baroness Pack. Video představuje Lady Hammerlock v tom nejhorším světle jako zbohatlickou a zbabělou ledovou královnu se zalíbením v ubližování druhým. Pokud by štěně skaga vydávalo při proražení lebky vtipné zvuky, tak by se o něco podobného se svým kanónem jistě pokusila.

Baronka vlastním jménem Aurelia je zkrátka a dobře koketa k pohledání a ví, jak hráče zaujmout. A jak vyplývá z následujících záběrů, tak ledová není jen na duši, ale i na těle a těšit se tak v roli hráčů můžeme na řadu mrazivě zaměřených schopností, rozdělených do třech vývojových stromů - Huntress je zaměřený na boj na velké vzdálenosti, Cold Money využívá mrazu a Contractual Aristocracy využívá schopností ostatních bojovníků v kooperaci. S Aurélií zkrátka není radno si zahrávat, a jak je ze záběrů vidno, stydět by se vedle ní směle mohla i samotná berla Mrazilka. 

zdroj: Archiv

DLC v těchto chvílích přichází na Steam, Xbox 360 a PlayStation 3. Pokud tedy máte pro pastelové barvy, zběsilou akci i mráz uděláno, neváhejte. Samostatně lze balíček pořizovat za deset dolarů, pro majitele season passu je však zdarma.

Nejnovější články