Update pro early access verzi DiRT Rally přináší legendární závod do vrchu Pikes Peak
zdroj: tisková zpráva

Update pro early access verzi DiRT Rally přináší legendární závod do vrchu Pikes Peak

26. 5. 2015 17:54 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jestli někomu Codemasters udělali radost svým poněkud nečekaným oznámením DiRT Rally, je to určitě Petr (a Vašek). A přestože nejsem žádný znalec tohoto typu závodů, chápu v čem tkví kouzlo titulu, který chce jít cestou ryzí simulace a zaměřit se na původní fandy série, které nezajímá obsahový balast, co se na DiRT nalepil postupem času. Nicméně, když mi Petr nadšeně napsal, že v early access verzi je nově dostupný i závod do vrchu Pikes Peak, musel jsem se obrátit na google, abych byl v obraze.

Přidání proslulého závodu je ovšem jen jedním z vylepšení, která update early access verze 0.4 přináší. Kromě nových efektů počasí se do garáže dostala další tři auta pro závody do vrchu a tytéž závody se objeví v Championship módu. Změny by měly postihnout i umělou inteligenci závodníků, kteří by nově měli představovat větší výzvu. Engineer sloty se navíc nově odemykají podle ujeté vzdálenosti a ne za herní kredity.

Seznam změn najdete na oficiálním Steamu, odkud se můžete vrhnout i do posuzování, zda vám early access verze nestojí za investici 30 eur. A samozřejmě se můžete podívat i na brázdění již zmíněné Pikes Peak. Že už je co hrát a obsah stojí za to vám potvrdí i první dojmy z klávesnice Vaška Rybáře odkud mohu citovat: "Vážně s tímhle nákupem neváhejte. Než se naučíte obstojně řídit, bude tu finální build. :)"

zdroj: Archiv

Nejnovější články