Tvůrci World of Warships chystají týmové bitvy pro čtrnáct hráčů
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci World of Warships chystají týmové bitvy pro čtrnáct hráčů

11. 2. 2016 16:55 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tvůrci World of Warships z Lesta Studios řeší problém, jak překlenout mezeru mezi hraním jednotlivců v rámci zápasů s náhodně stanovenými spoluhráči, a mezi vysoce soutěživými klanovými střety. Módem, který nabídne něco mezi těmito dvěma extrémy, by měl být Team Battles. Týmové bitvy budou pro sedm hráčů proti sedmi, přičemž zápasy budou k dispozici jen v předem určená „prime time“ časová okna, kdy je statisticky přítomno nejvíce soutěživých hráčů.

Na každé straně bude stát jeden tým, což je takový malý ekvivalent klanů. V jednom týmu může být maximálně deset hráčů a jeden hráč může být členem tří týmů. Nicméně kdyby se stalo, že váš tým zrovna nemá sedm hráčů, může jej doplnit takzvaný žoldnéř, tedy náhodný hráč, který má zájem přidat se do týmové bitvy. Sice s vámi asi nebude tolik sehraný, ale třeba v něm najdete možnou posilu pro svůj tým.

Matchmaking bude vycházet z ELO ratingu vašeho týmu. A pozor, nebude fungovat matchmaking podle tierů, takže platí, že čím vyšší do boje vezmete, tím lepší. Do Team Battles se dostanete až po dosažení dvanáctého levelu účtu a prozatím jde o experiment tvůrců se zavedením více soutěživého módu - mnoho věcí se ještě může změnit.

zdroj: Archiv

Nejnovější články