Tvůrci třetího Zaklínače 3 děkují hráčům za skvělý rok 2015 a nabízí hru za poloviční cenu
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci třetího Zaklínače 3 děkují hráčům za skvělý rok 2015 a nabízí hru za poloviční cenu

24. 11. 2015 18:28 | Video | autor: Adam Homola |

CD Projekt vydal svoji doposud největší hru v květnu a sklidil prakticky výhradně ovace ve stoje. Zaklínač 3 uspěl na celé čáře a právě díky němu prý ve studiu CD Projekt RED prožili "epický" rok 2015. Na oslavu a jako poděkování všem hráčům vydali "epický" trailer na hru a navíc poslali Zaklínače 3 do velké slevy. Hru si můžete na GOG koupit za cca 540 Kč.

"...pak jsme vydali Srdce z kamene, které, soudě dle ohlasu lidí, posunulo hru ještě o kus dál. A my inovovali ve všech směrech - když si porovnáte Divoký hon s naší předchozí hrou, uvidíte, že jsme změnili nebo vylepšili téměř každý prvek. Teď pracuje na posledním datadisku pro Divoký hon s názvem Krev a víno, který vyjde v roce 2016. Jako díky všem hráčům kteří to s námi vydrželi takovou dobu, jsme připravili epický trailer," napsal v tiskové zprávě Konrad Tomaszkiewicz, šéf studia.

zdroj: Archiv

Chystaný datadisk Krev a víno zatím nekoupíte, ale při pořízení Expansion Passu ho máte v ceně a dostanete se k němu hned jak vyjde. Zaklínač 3 dostal v recenzi na Games desítku, zatímco datadisk Srdce z kamene devítku. Pokud na tom bude Krev a víno podobně, nebudeme si vůbec stěžovat. A jsme zvědaví na Cyberpunk 2077, i když ten je ještě daleko...

Nejnovější články