Trailer k vydání Space Hulk: Deathwing vás na hru skvěle naladí
zdroj: tisková zpráva

Trailer k vydání Space Hulk: Deathwing vás na hru skvěle naladí

12. 12. 2016 15:34 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud máte byť jen trochu slabost pro temnou a fanatickou poetiku universa Warhammer 40,000, jsem si celkem jistý, že upoutávka na Space Hulk: Deathwing vám nalije svěží krev do žil. Zaměřuje se na to hlavní, tedy roli zdánlivě nezastavitelných terminátorů z kapituly Dark Angels, kteří se vydávají kvůli temnému (jakému jinému také) proroctví do útrob Space Hulku, aby čelili hordám Genestealerů a nejspíš i něčeho horšímu.

Kvartero terminátorů můžou představovat tři společníci, které ovládá AI i vaše rozkazy, tak i třeba trojice vašich kamarádů, s nimiž se vydáte šířit slovo Císařovo. Samozřejmě, základem je souboj v útrobách gigantické lodi a využívání různých kombinací schopností i zbraní. Nicméně, ani příběh by neměl být úplně mimo, protože s tvůrčím týmem spolupracoval i spisovatel Gav Thorpe, který se na Dark Angels specializuje.

Space Hulk: Deathwing vyjde 14. prosince na PC a někdy v příštím roce na PlayStation 4 a Xbox One. Na Steamu je k dostání s 15% slevou za předobjednávku, která vám cenu srazí z 40 eur na 34. Za předobjednávku dostanete i Corswainův palcát, což je mocná zbraň náležející legendárnímu paladinovi Dark Angels, který během Horovy hereze probodl i primarcha Night Lordů Konrada Curzeho. Zjevně u sebe neměl tenhle palcát… 

zdroj: Archiv

Nejnovější články