Video z přímočaré střílečky Toxikk předvádí návrat do zběsilých devadesátek
zdroj: tisková zpráva

Video z přímočaré střílečky Toxikk předvádí návrat do zběsilých devadesátek

22. 9. 2014 10:47 | Video | autor: Aleš Smutný |

Když Reakktor Studios představovali střílečku Toxikk, létalo kolem spousta velkých prohlášení, která s despektem mířila na podobu současných multiplayerových stříleček. A přestože na můj vkus působí Toxikk až příliš prostě, faktem je, že by vodám veselého vraždění v arénách mohla podobná hra velmi prospět. Potvrzuje to třeba nové video se záběry ze hry.

Toxikk zjevně cílí na staré dobré časy, kdy bylo nejdůležitější, abyste věděli, jak vypadá prostor za dalším rohem a prst na tlačítku myši byl rychlejší než neurotikův tik. Ostatně s pomocí hlášek typu „žádný kecy“ to dokazuje i tohle video, které v sobě sice skrývá spoustu futuristického zbrojního balastu, kdy nevíte, jestli jste sebrali brokovnici nebo sniperku, ale dynamická akce mu upřít nejde.

Pěkně vypadají i samotné arény a navíc si dost slibuji od implementace vozítek. Je samozřejmě otázkou, zda tohle všechno bude stačit, aby se z Toxikk stal životaschopný titul s dlouhodobou podporou. Tím spíše, když Reakktor slibují, že nehodlají využít free to play model, za což si zaslouží děkovný potlesk. Toxxik by měla vyjít ještě koncem roku v early access verzi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články