TimeShift VIDEO-ZOOM
zdroj: tisková zpráva

TimeShift VIDEO-ZOOM

6. 11. 2007 10:10 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Jako bonus k nedávné recenzi vám posíláme ještě pár pohlednic ze světa alternativní minulosti.

Pro první pětiminutové video jsem si vybral v recenzi zmíněné plošiny na skalních útesech, které skýtají působivý pohled dolů do zalesněného údolí. Během potyček stojí za pozornost velmi přirozené pohyby protivníků (krásná ukázkou je například hned druhé střetnutí, kdy zpomalím čas, zachytím v letu zbraň upuštěnou prvním umírajícím vojákem a dloubnu s ní do žeber toho druhého).

zdroj: Archiv


TimeShift Tiscali video 1 - stažitelná verze (41 MB, hi-res)

Druhé video jsem věnoval bojům v městské zástavbě. V recenzi jsem zapomněl zmínit roztomilou možnost zastřelit nepřítele jeho vlastní zbraní, pokud mu ji během zastavení času vytrhnete z rukou. Tuto drobnost proto napravuji zde už během úvodní konfrontace. Po sérii povinných přestřelek dále shlédnete úprk před očividně hodně naštvaným těžkým mechem a v závěru videa ještě jednu porci střílení a výbuchů.

zdroj: Archiv


TimeShift Tiscali video 2 - stažitelná verze (33 MB, hi-res)

No a třetí video je spíše kompilací kratších momentek ze zajímavějších lokací ve hře. Nejdříve se projedu na čtyřkolce. Radost mi sice překazí zátarasy a mech z předchozího videa, ale protože touto dobou už mám k dispozici jiný kalibr, rozhodně to nebude jen o utíkání... Bodem dva na pořadu dne je frontální útok na masivní bunkr na kopci (samozřejmě s podporou spolubojovníků z odboje).

zdroj: Archiv


TimeShift Tiscali video 3 - stažitelná verze (58 MB, hi-res)

Protože jsem vám chtěl zachytit ještě pár vzorových situací, kdy se práce s časem využívá i jinak než k boji, na úplný závěr jsem ještě zařadil pár minut hry v zasněženém horském táboře. Pomocí obrácení času vyřeším puzzle s lehce nepraktickým výtahem. Následně se probojuji silně střeženým táborem a útrobami ztroskotané vzducholodi jen proto, abych se na druhém puzzlu ztrapnil svojí neschopnosti trefit se na dva metry širokou lávku :-) Život je krutý...
zdroj: vlastní

martin_holas

Nejnovější články