Thief představuje novým trailerem příběhovou stránku
zdroj: tisková zpráva

Thief představuje novým trailerem příběhovou stránku

20. 2. 2014 15:31 | Video | autor: Aleš Smutný |

Za týden je tady velký Garrettův návrat. Přesněji řečeno 28. února, kdy Thief vyjde na PC, PS3, PS4, Xbox One a X360. Takže přišel čas připomenout, že se mistr zloděj vrací a tentokrát celkem standardním trailerem, který se zaměřuje na příběh. Protože, i když tomu mnozí z nás nevěří, sledovat jen záběry plížení by prostě pro „prodání“ hry zas tak dobře nefungovaly.

Tedy ne, že by i tady nebyly záběry na plížení, ale vše je postaveno na klasické příběhové představovačce, která ukazuje hlavní aktéry, nějakou tu hrdinovu motivaci a rozličné způsoby řešení problémů od těch tichých až po přímočařejší. I když pro fandy původní série je pochopitelně asi nejatraktivnější ono přecházení po trámu nad netušícími strážemi.

Nicméně podle prvních reakcí na hratelnou verzi bych neměl o puristický plíživý postup hrou obavy, podle všeho odvedl Eidos Montreal poctivou práci. Navíc celé to viktoriánské, skorosteampunkové prostředí vypadá krásně, byť asi mnozí prohodí co bylo dřív, zda slepice nebo kohout a budou tvrdit, že Thief napodobuje whalepunk z Dishonored.

...

Nejnovější články