Slovenská RPG akce Vikings: Wolves of Midgard se ukazuje v prvním traileru
zdroj: tisková zpráva

Slovenská RPG akce Vikings: Wolves of Midgard se ukazuje v prvním traileru

4. 8. 2016 10:04 | Video | autor: Václav Pecháček |

V dnešní době je milovníkům Vikingů a staré Skandinávie opravdu co závidět. Zuřiví vousatí válečníci se za několik měsíců představí v očekávané rubačce For Honor a do zasněžených krajin dalekého severu se podívá dokonce i Kratos v novém God of War. A na začátku příštího roku se k nim přidá i slovenské akční RPG Vikings: Wolves of Midgard od slovenského studia Games Farm, které se předvádí v prvním videu.

Ragnarök se blíží, a spolu s ním přicházejí zástupy sil zla rozhodnuté vyhladit všechno lidstvo. Prostě taková mytologická klasika, zvláště pro Vikingy. Jenže v cestě jim stojíte vy – hrdý vikinský bojovník, popřípadě smrtící štítonoška. Nebo hned oba dva najednou, protože hra kromě singleplayerového módu nabídne i kooperaci pro dva hráče.

Co se týče hratelnosti, Vikings zatím podle obrázků a traileru vypadají jako vcelku standardní fantasy mlátička diablovského střihu, akorát s přidanou hodnotou dvou obřích kladiv v každé ruce. Ale svou roli rozhodně budou hrát i magické schopnosti, díky kterým by masakrování ledových obrů mělo být ještě o něco zábavnější. Kromě samotného bojování má hra v rukávu i další esa, například obětování krve padlých nepřátel nebo postupnou rekonstrukci vaší vesnice.

Hra vyjde na PC i konzole, a pokud si ji předobjednáte už teď, čeká vás sleva 15 %. Ale my bychom vám doporučili počkat si alespoň na Gamescom, kde se toho o Vikings: Wolves of Midgard dozvíme podstatně víc.  

zdroj: Archiv

Nejnovější články