Sledujte nové záběry z Call of Duty: Ghosts včetně pejska v akci
zdroj: tisková zpráva

Sledujte nové záběry z Call of Duty: Ghosts včetně pejska v akci

9. 6. 2013 20:55 | Video | autor: Petr Poláček |

Activision se jako další staví do rostoucí řady firem, které si ukázky ze svých her neschovávají až na E3, ale prezentují je ještě před výstavou, která začíná už zítra. Podstatný je přitom fakt, že své hry prezentuje ne novinářům, což už je několik let standardem, ale přímo vám, hráčům. Považuji to za trend pozitivní, protože na nás by ideálně mělo být hry kriticky hodnotit, ne pomáhat s jejich propagací.

V článku si tedy užijte přes 20 minut nového materiálu z chystané střílečky Call of Duty: Ghosts, kterou vývojáři z Infinity Ward prezentovali během livestreamu, z něhož je nyní k dispozici záznam. Nejdříve vás čeká nepřerušovaná ukázka z podvodní mise včetně navádění dálkově ovládaného torpéda na plovoucí loď.

Následně vás čeká marketingový pokec s vývojáři i se scenáristou hry Stephenem Gaghanem, a pak další ukázka ze hry, tentokrát zaměřená na prezentaci pejska Rileyho a jeho bojových schopností. Fakt, že pejska ovládáte skrze kameru, působí poněkud mimozemsky, ale sledujete záběry z nového dílu série, kde je všechno možné.

Zástupci Infinity Ward a Activision vám pak ještě ukážou ultra-širokoúhlé záběry z několika misí z různých částí světa tak, jak je uvidí návštěvníci letošní E3. Tím celý livestream končí, ale protože to je záznam, klidně si to celé můžete pouštět dokolečka až do vydání hry, k němuž na PC, PS3, X360 a zřejmě i next-gen platformách dojde letos 5. listopadu.

 

Nejnovější články