Seržant Apone za předobjednávku Aliens: Colonial Marines
zdroj: tisková zpráva

Seržant Apone za předobjednávku Aliens: Colonial Marines

13. 9. 2012 15:53 | Video | autor: Petr Poláček |

Některé předobjednávky jsou neskutečně zrádné, protože do hry přináší prvky, bez kterých se obtížně žije. Třeba v případě Aliens: Colonial Marines si člověk jen těžko dokáže hru představit bez hlášek seržanta Apona, ale abyste vůbec měli možnost si za něj (asi bez krásné motivační řeči) zahrát alespoň v multiplayeru, nic jiného, než předobjednávka, vám asi nezbude.

zdroj: Archiv

Minimálně to tak vypadá podle výše připíchnutého předobjednávkového videa, které za vložení vašich peněz (a důvěry) do rukou Segy a vývojářů z Gearboxu ještě před vydáním hry slibuje v mulťáku nejenom možnost hrát za Apona, ale i další nezapomenutelné vojáčky: Hickse, Hudsona a Drakea.

Trošku mi chybí Vasquezová, ale do vydání hry ještě nějaký ten měsíc zbývá a částečně její absenci vynahrazuje možnost vyšperkovat si arsenál plamenometem Ripleyové. Zatím není jasné, u kterých evropských prodejců si musíte hru předobjednat, abyste bonusové postavy a zbraň získali, ale doufejme, že se to podaří nějak zpytlíkovat i v ČR. Aliens: Colonial Marines vyjde na PC, PS3 a X360 příští rok 12. února, do budoucna přitom můžete čekat i Wii U verzi.

 

Nejnovější články