První in-game ukázky ze survival onlineovky The WarZ
zdroj: tisková zpráva

První in-game ukázky ze survival onlineovky The WarZ

3. 9. 2012 14:07 | Video | autor: Petr Poláček |

Oznámení survival onlineovky The WarZ spadlo před nějakým časem jako blesk z čistého nebe a navzdory proklamacím tvůrců, že na hře makají už přes rok, se objevovalo nemálo hlasů podezřívající je z plagiátorství a zneužívání popularity Arma 2 modu DayZ. O tom, že vývojáři WarZ z týmu Hammerpoint Interactive jsou za popularitu DayZ rádi a s radostí jí využijí, není pochyb. Stejně tak ale není pochyb o tom, že se nesnaží jen vykrádat oblíbený a momentálně dost populární mod (který se také promění v samostatný titul), protože by to prostě nestihli – nebylo by to časové možné, pokud má hra být v nějaké základní formě (s jedním světem) spuštěna už letos na podzim.

zdroj: Archiv

To jim ostatně také celá řada lidí nevěřila a dokonce se ozývala nařčení z podvodu a tak dále, a tak dále. O tom, že The WarZ ale žádný podvod není a hra v nějaké, docela pokročilé, zdá se, fázi vývoje opravdu je, se nyní můžete přesvědčit na dvojici videí.

Neukazují pravda nic úžasného, jen nějaké to pobíhání prostředím za doprovodu in-game chatu mezi dvěma hráči v případě prvního videa, a pak pohyb v lesním prostředí v případě videa druhého (kterému chybí zvuk a není to chyba na našem ani vašem přijímači). Jako důkaz, že The WarZ je reálná věc a ne výmysl, to však pro tuto chvíli stačí. Pokud jste původní oznámení hry prošvihli, najdete všechno podstatné v tomto podrobném článku od Adama.

zdroj: Archiv

Nejnovější články