PES 2017 udělá díky přepracování brankářů a kontrole míče další krok k realitě
zdroj: tisková zpráva

PES 2017 udělá díky přepracování brankářů a kontrole míče další krok k realitě

15. 6. 2016 11:16 | Video | autor: Honza Konfršt |

FIFA 17 se na E3 snaží své fandy navnadit na příběhový mód z pera autora biografie Davida Beckhama. Konkurenční PES 2017 na to jde ale od lesa a autoři moc dobře ví, co jejich publikum vyžaduje. Fanoušci fotbalu od Konami spíše, než velké příběhové opusy, chtějí hrát fotbal jiný, než jaký nabízí FIFA, a také co možná nejrealističtější (byť samozřejmě i nový ročník fotbálku od EA se zaklíná opět reálnějším ztvárněním hry). 

Konami na E3 představili nový trailer, který toho za doprovodu kytarové muziky sice mnoho nepředvede, naštěstí jej ale doprovází i na informace hutnější tiskovka. Video si ale přesto určitě ujít nenechte – to totiž stejně jako aktualizovaná galerie představuje herní podobu naší brankářské reprezentační jedničky.

PES 2017 by měla ve srovnání s konkurencí i s předchozími díly přinést co možná nejpreciznější kontrolu nad balonem. Reálnější zpracování hry podtrhne agresivní umělá inteligence, soubor reálných dat a statistik o hráčích i týmech. Velkou roli v ovládání míče bude mít vliv přesnosti přihrávek. Záleží na tom, jak vysoká a jak silná přihrávka byla, stejně jako to, jak dobrý fotbalista v přihrávkách je.

zdroj: Archiv

 

Grafickou stránku i letos bude pohánět FOX Engine a novinky na této frontě znamenají více hráčů vymodelovaných na základě reálných předloh, stovky nových animací a například i detaily jako je pára, která hráčům v chladných měsících jde od pusy.

Během E3 následně plánuje Konami věnovat více pozornosti režimům Master League a myClub (náhledy na oba režimy jsou k dispozici v galerii) a několika dalším novinkám, jež do hry dorazily na základě ohlasů komunity. Mezi ty patří například přepracované chování brankářů, kteří zvládnou sérii zákroků po sobě, ve vápně budou dominantnější a budou se snažit správně vybíhat a zmenšovat úhly střelcům. Dalším trumfem bude adaptivní umělá inteligence, která bude například reagovat na vzorce chování hráčů a třeba zdvojovat obranu klíčových fotbalistů, které používáte, případně začne narušovat váš systém přihrávek.

Jak to ale dopadne v reálu a zda Konami svým slibům dostojí, budou moci hráči posoudit na podzim tohoto roku, kdy PES 2017 vyjde na současné i předešlé generace konzolí.

Nejnovější články