Nový trailer na Call of Duty: Infinite Warfare blíže představuje hlavního hrdinu
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer na Call of Duty: Infinite Warfare blíže představuje hlavního hrdinu

5. 8. 2016 13:31 | Video | autor: Václav Pecháček |

V Activisionu se nezalekli negativního davového šílenství po spuštění prvního traileru na Call of Duty: Infinite Warfare, a tak postupně představují další záběry ze hry. Nejnovější ukázka se týká příběhu. Konkrétně sleduje hlavního protagonistu poručíka Nicka Reyese, který je po nenadálém útoku vesmírných separatistů a smrti všech nadřízených důstojníků povýšen na velícího kapitána. 

To, že hlavním hrdinou příběhu tentokrát nebude bezvýznamný pěšák, se všeobecně tušilo – v ukázce na E3 jste koneckonců rozdávali rozkazy všem kolem. Ale jak kapitán Reyes podotýká v novém videu, neznamená to, že byste se snad většinu času schovávali na můstku a vymýšleli složité taktiky. Tenhle velitel se vykašle na předpisy, popadne pušku a půjde spolu s mužstvem bojovat za svobodu Země.

Je třeba uznat, že na dobrých hercích a animaci jejich pohybů se tedy v novém Call of Duty rozhodně nešetřilo. Teď nezbývá než doufat, že podobné kvality bude vykazovat i samotná hratelnost. Dozvíte se to 4. listopadu, kdy Infinite Warfare vychází. Čekání si můžete zkrátit třeba Petrovými dojmy z úvodní mise v Ženevě.

zdroj: Archiv

Nejnovější články