Nové typy vetřelců v Escape módu Aliens: Colonial Marines
zdroj: tisková zpráva

Nové typy vetřelců v Escape módu Aliens: Colonial Marines

31. 8. 2012 17:40 | Video | autor: Adam Homola |

Včerejší odhalení zbrusu nového módu Escape pro nadcházející Aliens: Colonial Marines od Gearboxu doplnil dnešní trailer. Ten, kromě opakování starých známých faktů (čtyři mariňáci versus čtyři vetřelci), představil také nějaké novoty. Především nové druhy vetřelců, kteří budou mariňákům zpestřovat pobyt na planetě. Cílem mariňáků totiž nebude něco dobývat nebo brání, ale jednoduše zdrhnout - od toho název Escape. A že budou mít před čím utíkat. Zapomeňte na klasické vetřelce, vojákům se postaví do cesty něco nového. Na trailer se můžete podívat po rozkliku.

Prvním druhem vetřelce je Xeno Soldier, což vypadá jako klasický vetřelec známý z filmové série a jiných her. Xeno Soldier vám půjde po krku na blízko a několik kulek by měl ustát. Nebezpečná klasika, kterou známe. Mnohem větší sviní bude asi Xeno Lurker. Jeho předností bude obrovská rychlost a mrštnost - bude vás moct přepadávat ze zálohy pomocí schopnosti Quick Strike. Navíc vás bude schopen doslova přišpendlit k zemi.

Posledním nováčkem do party roztomilých mazlíčků je Xeno Spitter. Jak už název napovídá, bude se flusat. Tenhle fešák bude mít lebeční vaky plné kyseliny, kterou na vás bude plivat z velké dálky. Všechny tři typy vetřelců se tak budou hezky doplňovat: Spitter bude “snajpovat” z dálky, Lurker bude přepadávat ze zálohy a Soldier půjde bez nějakého otálení rovnou na věc.

zdroj: Archiv

Jestli si ze starého Aliens versus Predator z devadesátého devátého něco pamatuju, tak to nebyl singleplayer, ale povedený a řádně adrenalinový multiplayer. V AvP z roku 2010 už to jaksi “nebylo ono,” ale v Aliens: Colonial Marines multiplayer zatím vypadá hodně slibně. Sice to bude bez predátorů, ale opravdu pořádná a povedená Aliení akce tu už dlouho nebyla. A do února 2013 ještě nebude...

Nejnovější články