NHL 15 bude tak reálná, že ukáže i praskliny ve schodech
zdroj: tisková zpráva

NHL 15 bude tak reálná, že ukáže i praskliny ve schodech

27. 8. 2014 13:57 | Video | autor: Aleš Smutný |

Honba za vizuálním detailem a realističností dnešní hry provází. Proč ne, ve většině případů vede k příjemnějšímu ponoření se hry. Občas ale tato snaha přináší zvláštní věci. Kupříkladu v NHL 15 nám v rámci dalšího kroku vpřed v reálném zpracování zápasů EA Sports slibuje, že kromě reálného chování fanoušků a podoby stadionů uvidíme i praskliny na schodech v hale.

A já se musím ptát „proč?“ Proboha kdo si bude všímat nějakých prasklin ve schodech během hraní zápasu v NHL 15? Upřímně, trochu navíc zní i všechny ty detaily ohledně fanoušků, kteří se vysmívají soupeřovu hráčovi na trestné lavici nebo cedule s oblíbeným hráčem daného fanouška, ale dobrá, záběry na slavící fans v maskách a dresech během animací opravdu mohou prohloubit celkový zážitek.

Když si odmyslíme ty praskliny, pak jde vážně o zajímavý krok vpřed, protože fandové by měli opravdu vypadat hodně reálně a je jasné, že část fandů NHL si na takovéto detaily potrpí. Stejně tak reálné vyzdobení hokejové haly, které dá jasně najevo kde hrajete a jaká bohatá historie klubu se na místním ledě odehrála je plus. Nakonec to ale bude hlavně o nahánění puku na ledě a vsadím se, že po dvou týdnech už budete animace odmačkávat bez nějakého sledování. Nicméně, s "živým" publikem půjdou tvořit zajímavé machinimy a videa obecně. NHL 15 vychází už 12. září na PS4, Xbox One, PS3 a X360.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články