Mix bojovky a plošinovky Abyss Odyssey od tvůrců Zeno Clash konečně vychází
zdroj: tisková zpráva

Mix bojovky a plošinovky Abyss Odyssey od tvůrců Zeno Clash konečně vychází

16. 7. 2014 18:45 | Video | autor: Aleš Smutný |

Konečně nadešla chvíle, kdy chilské studio ACE Team (tvůrci dvoz Zeno Clash her) vydává svůj nový titul. Jde o kombinaci bojovky a plošinovky s názvem Abyss Odyssey, kterou dle dostupných materiálů vítáme s otevřenou náručí. Hra těží z jihoamerické mytologie a kombinuje tradiční fantasy prvky s nádechem kultury 19. století.

Cílem hry je zastavit nebo snad jen probudit mocného a momentálně spícího mága, jehož síla je natolik velká, že zhmotňuje noční můry v podobě titulní propasti. Právě do jejího nitra se vydáváte v kůži jednoho ze tří snů, přičemž každá z postav disponuje unikátním bojovým stylem a kouzly. Kdyby vám to nestačilo, z poražených potvor můžete vysát duši a proměnit se v ni, čímž se ještě rozšiřuje už tak bohatý bojový arzenál.

Abyss Odyssey působí na videích sympaticky díky stylizaci, ale též díky dynamické akci - musíte počítat s každým protivníkem jako hrozbou, protože i při zásahu normální potvory vám odskakují pořádné kusy zdraví.

Trvanlivost hry by měl zajistit procedurálně generovaný obsah a podpora kooperace pro dva hráče. Abyss Odyssey už vyšla na PC, PS3 a X360 a třeba na Steamu je ještě chvilku k dostání s příjemnou slevou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články