Hraný Titanfall teaser láká na neoznámený projekt
zdroj: tisková zpráva

Hraný Titanfall teaser láká na neoznámený projekt

11. 3. 2014 15:06 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vypadá to jako klasický hraný trailer na Titanfall s tunou CGI efektů, ale když se podíváte na stránky, kam video odkazuje, zjistíte, že se možná kutí ještě něco jiného. Podle dokumentů na stránce chystá Respawn a studio PlayFight hranou „věc“, což může být teoreticky třeba webový seriál nebo alespoň série podobně nadupaných a vizuálně promakaných klipů.

Stejně jako video nesou i stránky název Free the Frontier, což odpovídá zápletce hry. Podtitulek stránky ostatně mluví za vše: „Playfight & Respawn se spojili, aby vám přinesli původní obsah z rozsáhlého universa Titanfall.“ Osobně bych se pěkným akčním epizodkám nebo kdoví čemu nebránil. Posuďte sami, že teaser vypadá skvostně.

Titanfall si už dnes mohou stáhnout všichni, kteří si hru předobjednali. Hratelná ale bude až od půlnoci 13. března. Vzhledem k tomu, že budete tahat 50 GB, čím dříve začnete, tím lépe. Recenzi vám přineseme co nejdříve, ale je třeba si uvědomit, že je to multiplayerový titul, který navíc tento prvek přenáší i do kampaně.

...

Nejnovější články