Horizon Zero Dawn ukazuje různá prostředí v čele s pouštěmi a vrcholky hor
zdroj: tisková zpráva

Horizon Zero Dawn ukazuje různá prostředí v čele s pouštěmi a vrcholky hor

11. 11. 2016 18:37 | Video | autor: Adam Homola |

Akční Horizon: Zero Dawn se minimálně na letošní E3 prezentovala primárně zalesněnými pláněmi a vůbec prostředím, které jakoby vypadlo z běžného středověkého RPG. Jinak standardně vypadající prostředí oživila samozřejmě spousta strojů, respektive robotických zvířat a vývojáři z Guerrilla Games v novém videu kladou důraz i na ostatní typy a druhy prostředí.

Jedním z nich je například velká poušť s krásnými výhledy, hustý prales, nebo zasněžené vrcholky hor, kde najdete několik usedlostí s ostatními členy druhu homo sapiens. Horizon: Zero Dawn bude ale ve všech prostředích plné robotických zvířat, která vám dají jasně najevo, že ona jsou tady doma a vy jste ten vetřelec.

Někteří roboti vám to naznačí jen svou přítomností a specifickým chováním, zatímco jiní se nebudou zdráhat zaútočit. Horizon: Zero Dawn vyjde na PlayStation 4 v březnu 2017 a hned od svého vydání bude podporovat také novou verzi konzole, PlayStation 4 Pro.

zdroj: Archiv

Hru si dostatečně užijete i na klasické či „slim“ PS4, ovšem na výkonnější verzi konzole si budete moct užít hezčí grafiku, 4K rozlišení a především detailnější prostředí. O tom už psal ale nedávno Honza. Hru jsem si na E3 mohl na pár desítek minut zahrát a zatím to vypadá, že je na co se těšit.

Nejnovější články