GamesPlay: hrajeme rozmáchlé RPG Dragon Age Inquisition
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay: hrajeme rozmáchlé RPG Dragon Age Inquisition

13. 11. 2014 16:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Nestává se často, abychom mohli hrát a recenzovat hru od EA více než týden před vydáním. Zrovna v případě Dragon Age: Inquisition však podobná možnost přišla opravdu vhod, protože se z dalšího dílu ságy od BioWare vyklubal pořádný RPG macek, který vás klidně připraví o desítky (možná i více než stovku) hodin. Jestli jde o čas strávený zábavně, se dozvíte v následujícím gamesplay videu.

Normálně po dvacítce odehraných hodin může člověk napsat recenzi, protože víc obsahu už daná hra (a jedno jakého žánru) nenabízí. Dragon Age: Inquisition je však výjimka a co do rozsahu v dnešní době snad i zjevení, potažmo pro Aleše možná i prokletí - v dobrém slova smyslu. Po dvaceti hodinách hraní DAI totiž mohl sepsat maximálně první dojmy.

Recenzovat Dragon Age: Inquisition zkrátka není nic jednoduchého, což ale platí i o natáčení let's playů. V následujícím videu se vám Aleš s Pavlem přesto pokusí předvést nejenom taktické i akční pojetí soubojů, craftování, rozhovory a rozvíjení vztahů mezi postavami, ale též grafické zpracování hry a různorodost prostředí, ať už jde o základnu, město, přírodu či pobřeží. 

Nejnovější články