Farming Simulator 17 vyjíždí mezi hráče s celou plechovou kavalerií
zdroj: tisková zpráva

Farming Simulator 17 vyjíždí mezi hráče s celou plechovou kavalerií

25. 10. 2016 15:46 | Video | autor: Aleš Smutný |

Série Farming Simulator už dávno nepatří pro okrajové hry pro podivíny, což dokazuje i fakt, že Farming Simulator 17 vychází souběžně na PC, PS4 a Xbox One. Minulý ročník se na konzole vydal teprve s odstupem několika měsíců, ale zájem byl natolik výrazný, že Giants Software připravili souběžné vydání, k němuž dojde dnes. Nový trailer stručně představuje několik novinek v sérii, ale hlavně se zaměřuje na celkovou atmosféru.

Co se týče novinek, nečekejte nic přelomového, sedmnáctka spíš jde cestou přidávání plodin a strojů, s nimiž je budete moci pěstovat a sklízet. Nově se tak budete moci pustit do pěstování slunečnic či sóji, případně se vaše zvířecí ohrada rozšíří i o prasata.

Ve své garáži najdete vozy značky Fendt, Valtra nebo Ferguson. Celkem už ve hře budou vozy a vybavení od 75 výrobců. Pro všechny platformy by měla být standardní i podpora modů a kooperace pro šestnáct hráčů. A na závěr se hodí ještě informace, že odměny za předobjednávku dostanou i hráči, kteří si hru pořídí do 1. listopadu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články