Elite: Dangerous s vydáním na Xbox One spustila gladiátorské zápasy v módu CQC
zdroj: tisková zpráva

Elite: Dangerous s vydáním na Xbox One spustila gladiátorské zápasy v módu CQC

8. 10. 2015 12:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vesmírná simulace Elite: Dangerous se stále rozrůstá a poslední novinkou, která celkem výrazně rozšíří možnosti toho, co jde ve vesmíru dělat je CQC. Ačkoliv jde o zkratku Close Quarter Combat, nečekejte nějaké pobíhání ve stísněných chodbách. Pokud dojde na stísněné prostory, pak půjde o koridory na stanicích a vy jimi budete prolétávat v lítých vesmírných soubojích vašich stíhaček.

Jak mód bude vypadat (snad) vám předvádí nové video. A zatímco launch trailer k samotné hře byl nerealisticky akční a plný výbuchů, u tohoto ryze PvP módu, kde jde jen a pouze o střety hráčů se dá věřit, že akce bude všudypřítomná. Navíc jsem hodně zvědavý, zda bude nějaký viditelný rozdíl mezi hráči, kteří používají kompletní letecké páky, těmi jen s joysticky a odvážlivci, kteří se pustí do nemilosrdného vesmíru jen s myší.

Jsem osobně rád, že utěšeně narůstá počet funkcí a hlavně činností v téhle vážně podařené hře. Navíc, jak jsme vás nedávno informovali, i budoucnost vypadá velmi nadějně, chystá se datadisk, v jehož rámci budou do hry přidány lodě s vícečlennou posádkou a další přídavky a novinky. Momentálně se můžete pustit do CQC soubojů a to na PC, Macu i Xboxu One.

Což je další věc, o níž se hra rozrostla - nová platforma. 6. října totiž byla na Xbox One vydána plná, "ostrá" verze hry, která se zde dosud nacházela v early access formě. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články