Druhý trailer z Grand Theft Auto IV lokálně
zdroj: tisková zpráva

Druhý trailer z Grand Theft Auto IV lokálně

28. 6. 2007 18:05 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Vypráví o tom, jak Niko někoho hledá a během svého putování toho prožívá spoustu zajímavého s policií, v autě i ve vzduchu.

Přesně v 18 hodin středoevropského času na stránce Yahoo, zřízené speciálně pro tento účel, debutoval druhý trailer z Grand Theft Auto IV. Vzhledem k obrovskému haló, které kolem něj Rockstar rozpoutal, je s podivem, že zmiňovaný web pod náporem nezkolaboval, jak se běžně stává. Absolvování bojovky, během níž byl soubor v předstihu poskytnutý na FTP žurnalistům z povolených IP adres v zaheslovaném archivu, pro nějž jsme se heslo dozvěděli po 19. hodině, bylo nakonec zbytečné, neboť trailer unikl na jeden ruský web o pár desítek minut dříve. Nyní si ho tedy můžete sosnout i lokálně v HD verzi 1280x720 (WMV), pro níž je nezbytné mít nejnovější video-kodeky (automaticky se stáhnou přes Windows Media Player 10+ a pak už video funguje i v Media Player Classic). Nechce-li se vám je instalovat, stačí kliknout na stream ve vysokém rozlišení nebo sáhnout po low-res verzi v XVID.

zdroj: Archiv


Grand Theft Auto IV trailer 2 - high-res (62 MB, 1280x720) &low-res (9 MB, 504x284)

Oproti tomu prvnímu z března je dnešní video mnohem dynamičtější a vypráví o tom, jak Niko hledá nějakého zvláštního muže a dost se u toho rozčiluje, aby mohla vyniknout jeho propracovaná animace obličeje. V rychlém střihu pak vykopává dveře, plíží se podél posprejované stěny s policejním komandem za rohem, vlaje za náklaďákem nebo se rukama drží letící helikoptéry, která ve hře bude jak v civilní, tak vojenská. V poslední třetině dostává prostor k vyniknutí soundtrack od newyorské skupiny The Boggs (skladba Arm In Arm v Shy Child remixu) a před automobilovou honičkou pod nadzemkou dojde na prostřelení pneumatik či předního skla. Načež hrdina stihne jen tak tak vyskočit z jedoucího vozu, než to napere do stojanu u benzínové stanice (vytípané obrázky). Rockstar jinak poznamenal, že všechny scény byly zaznamenané v reálném čase na nějaké next-gen konzoli.
zdroj: Yahoo, Fileshack, vlastní

jd

Nejnovější články