Diablo III: Reaper of Souls předvádí mocného křižáka
zdroj: tisková zpráva

Diablo III: Reaper of Souls předvádí mocného křižáka

12. 3. 2014 10:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Za dva týdny (25. března) vyjde velmi očekávaný datadisk pro Diablo III s podtitulem Reaper of Souls. Jednou z hlavních novinek, které přinese, bude křižák jako nové hratelné povolání. Nové video představuje příběh, který tohohle v kovu zakutého chlapíka do Tristramu přivedl, ale též jeho schopnosti, s nimiž bude rovnat monstra do latě.

Z celé výpravy mistrů a jejich učedníků nakonec zbyl jen váš křižák (nebo křižanda), ale o to větší má řemdih a štít. Během mlácení potvor mu navíc narůstá náboženské přesvědčení (nebo prostě naštvání), a když únosná míra přeteče, nepřátelé teprve poznají zač je Tristramu požehnání kusem železa.

Pak už ze svatého bojovníka létají posvěcené blesky, tříská nepřátele štítem velikosti předku tanku, a když pospíchá, osedlá si přízračného koně. Celkově vypadá křižák jako solidní parní válec s křížem na prsou, který navíc umí posilovat spojence.

Kdybyste do Diablo III vlaku chtěli nasednout až nyní, zrovna je základní hra k mání za poloviční cenu, 20 euro. Případně můžete zkusit demo zdarma, z něhož si uděláte solidní představu o tom, jestli vám Diablo III vyhovuje.

...

Nejnovější články