Diablo III: Reaper of Souls předvádí Malthaela, anděla smrti
zdroj: tisková zpráva

Diablo III: Reaper of Souls předvádí Malthaela, anděla smrti

19. 3. 2014 14:19 | Video | autor: Aleš Smutný |

Očekávané rozšíření Reaper of Souls pro Diablo III už je za rohem. Vychází 25. března a tak bylo načase vydat trailer, který shrne vše nové, co se v expanzi objeví. Takže se podívejte na dynamický (možná až moc) sestřih všech novinek a hlavně nových záběrů ze samotného hraní.

V nich se představí i Malthael, hlavní nepřítel datadisku a také ten, kdo dal celému rozšíření jeho jméno. Novými záběry se blýskne i poslední přídavek mezi povolání, křižák (podívejte se na jeho samostatné představení) a také nové lokace utrousí nějaký ten obrázek. Trochu ve stínu příchodu Reapers of Souls se udržela informace, že Blizzard zavře aukce nadobro.

Ten se nakonec dle Blizzardu neosvědčil a nesloužil k meritu samotné hry. Nyní by už nemělo jít na jednotlivé aukce přihazovat a kompletní zrušení přijde pravděpodobně 24. června, kdy zmizí i předměty, které si hráči nevyzvedli. Podle mnoha hráčů tato změna celé hře jen prospěje, ale klidně se s námi podělte o svůj názor, zda je definitivní likvidace aukcí prospěšná.

...

Nejnovější články