Datadisk pro Panzer Corps vás zavede do Afriky
zdroj: tisková zpráva

Datadisk pro Panzer Corps vás zavede do Afriky

20. 7. 2012 18:40 | Video | autor: Adam Homola |

Echt hardcore taktická strategie z prostředí druhé světové války, Panzer Corps, se ještě letos dočká samostatného datadisku. K jeho spuštění nebude původní hra potřeba, a pokud loňské Panzer Corps nemáte, ale máte chuť jen na Afriku, nic vám v tom nebrání. Datadisk Afrika Korps vám odprezentuje trailer, který toho, pravda, moc neřekne, ale provedením vypadá fakt pěkně a stylově. My vám toho ale, na rozdíl od tajemného traileru, povíme víc. A že je co sdělovat - Afrika Korps přinese do hry spousty novinek.

zdroj: Archiv

Nová africká kampaň má přes dvacet zbrusu nových scénářů, které se ještě větví dál a nechybí ani několik speciálních multiplayerových scénářů, zasazených do téhož prostředí. Vývojáři u scénářů slibují mnohem pestřejší úkoly, které se mohou během misí měnit. Mezi jednotky přibude dvacet nováčků, jako třeba plamenometné tanky a rovných deset nových hrdinů. Samozřejmostí je pak nová hudba, grafické prvky, intro a podobné věci.

Konkrétní názvy všech 24 scénářů, na které se můžete těšit, jsou následující: Reconnaissance in Force, Ras el Mdauuar, Brevity, Battleaxe, Dash to the Wire, Second offensive, Gazala Line, Malta, Alam Halfa, Suez Canal, Palestine, Syria, Iraq, Basra, Iran, Caucasus, Arabia, East Africa, On Road to India, British India, El Alamein, Kasserine Pass, Mareth Line a Tunisian Bridgehead.

Panzer Corps: Afrika Korps je teď dostupná v betaverzi pro všechny beta testery. Plná verze by pak měla vyjít už v srpnu tohoto roku. Na první obrázky z datadisku se můžete podívat v naší galerii.

Nejnovější články