Další záběry z hraní sci-fi střílečky Everspace lákají na epické bitvy
zdroj: tisková zpráva

Další záběry z hraní sci-fi střílečky Everspace lákají na epické bitvy

21. 12. 2015 15:15 | Video | autor: Adam Homola |

Vesmírnou střílečku Everspace nám teď vývojáři ukazují v údajně prvním traileru přímo ze hry, ale my si dobře pamatujeme že hru jsme už viděli v minulosti. Nový trailer tak rozhodně není poprvé, co se můžete na graficky bohatou akci podívat. Uvidíte ale nejnovější verzi hry a některé záběry a scény, které v předchozích trailerech nebyly a jen dokazují, jak hezky Everspace vypadá.

A je jedno jestli se zrovna prolétá kolem prstence asteroidů, ukazuje se vesmírná stanice, gigantické pohřebiště obrovských lodí, nebo jakoukoliv jinou scénou. Nenechte se ale zmást. Jakkoliv Everspace vypadá rozmáchle a komplexně, do Star Citizenu, Elite Dangerous, nebo No Man's Sky bude mít hra daleko.

zdroj: Archiv

Vývojáři se tím vůbec netají a sami upozorňují, že Everspace bude mít výrazně menší měřítko než výše zmíněné hry. Stejně tak bude mít daleko do simulace. Půjde o čistě arkádovou střílečku s rogue-like prvky a ano, občas budete něco prozkoumávat, nebo dělat něco jiného než střílení, ale právě akce je alfou a omegou hry. Plná verze hry by měla někdy v druhé polovině příštího roku na PC a Xbox One.

Nejnovější články