Bojová videa z Assassin's Creed – Arno trénuje šerm v Bastile, Shay preferuje meč a dýku
zdroj: tisková zpráva

Bojová videa z Assassin's Creed – Arno trénuje šerm v Bastile, Shay preferuje meč a dýku

2. 10. 2014 9:52 | Video | autor: Aleš Smutný |

Dvojice nových videí rozšiřuje povědomí o bratrech ve zbrani, tedy Assassin's Creed Unity a Assassin's Creed Rogue. Možná jde o odvážné přirovnání, vzhledem k faktu, že Arno je asasín až do morku kostí, zatímco Shay je ex-asasín, který pro Templáře loví své bývalé bratry. Zatímco první video má podobu animačky, druhé nabízí odpovědi na několik otázek, které trápí komunitu.

Pokud nutně netoužíte po každé drobné informaci o hře, možná video z Assassin's Creed Unity vynechte a podívejte se na něj až ve hře. Na záběrech videa totiž uvidíte, jak mile arogantní (což je vlastnost, která provází skoro všechny hrdiny série) Arno tráví volný čas ve vězení, u nějž předpokládám, že jde o Bastilu. Pochybuji, že by si tvůrci nechali ujít šanci ukázat ve hře o Francouzské revoluci samotný proces dobývání Bastily. Můžeme jen hádat, zda se ze zjizveného chlapíka vyklube budoucí mistr, který Arna naverbuje do řádu. Všechno tomu ale nasvědčuje.

zdroj: Archiv

Na záběrech druhého videa Gabriel Graziani odpovídá na otázky fanoušků ohledně Assassin's Creed Rogue. Nečekejte však žádná zásadní odhalení, protože na nejzajímavější otázku, tedy zda bude mít Shay vlastní templářskou základnu, Graziani neodpovídá. A dobře dělá, protože je hezké ve hře objevit něco, co tvůrci nevytroubili předem.

Jinak se dozvíte, že Shay ovládá (pro sérii obvyklý) orlí zrak, a přestože umí bojovat obouruč, už ne s pomocí dvojice šavlí jako Edward ve čtyřce, nýbrž s dlouhým mečem a levoruční dýkou. Jde o příjemnou změnu a jakýsi dotyk originality, byť je jasné, že fungovat bude nová kombinace zbraní stejně jako ve čtyřce.

zdroj: Archiv

Assassin's Creed Unity vychází 13. listopadu na PC, PS4 a Xbox One, zatímco Assassin's Creed Rogue vyjde ve stejný den pro X360 a PS3. Časem se však hra zřejmě objeví i na PC.

Nejnovější články