Blood Drive si hraje na krvavý Carmageddon
zdroj: tisková zpráva

Blood Drive si hraje na krvavý Carmageddon

2. 11. 2010 14:52 | Video | autor: Petr Poláček |

Trošku Mad Max, trošku Carmageddon, trošku Zombie Driver z minulého roku. Blood Drive od Activision staví majitele PS3/X360 do role soutěžícího, který v krvavé televizní soutěži musí na kolech svého vozítka rozvážet smrt mezi nemrtvé různých kategorií – od prohnilých policajtů, přes striptérky až po pubertální školáky. Na zombících je pěkné, že mají v zásobě celou škálu pohybů a úhybných manévrů, aby vám znepříjemnili život a donutili vás hledat inovativní způsoby přejíždění, respektive likvidace.

Je třeba pamatovat na to, že v alternativní verzi Las Vegas, kde se Blood Drive odehrává, nejste sami, kdo disponuje vytuněným vozítkem. Soupeři nejsou žádná ořezávátka a krom zombíků se budete muset potýkat i s nimi, protože sehraje důležitou roli vybavení vozítek – hlavně zbraně a brnění.

Struktura hry je turnajová, postupně se budete muset probít desítkou velkých klání se stoupající obtížností. A když dorazíte na samotný vrchol, je tu ještě online multiplayer s možností se do brutálních bitev kdykoli zapojit a kdykoli zase odejít, pokud už vám bude z mumlání zombíků a řevu přetuněných motorů špatně.

Blood Drive vychází na PS3 a X360 19. Listopadu.

 

Nejnovější články