Battlefield Hardline zdůrazňuje, že kampaň bude o postavách a příběhu
zdroj: tisková zpráva

Battlefield Hardline zdůrazňuje, že kampaň bude o postavách a příběhu

2. 3. 2015 11:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

Opakoval jsem to několikrát a zopakuji to znovu. Důvod, proč se zajímat o Battlefield Hardline nejsou ani tak změny v rámci multiplayeru, ale kampaň. Což je věc, o kterou jste se většinou u her téhle série nezajímali, jenže tehdy na nich nepracovalo studio Visceral, které si zjevně bere za cíl udělat ke hře kampaň, která nebude jen přívěskem k multiplayeru. Nu a vzhledem k tomu, co ukazuje i nový vývojářský deníček jim to i věřím.

Důkazem budiž fakt, že na rozdíl od předchozích Battlefieldů a nebo trailerů na multiplayer tu nebouchají cisterny, nepadají mrakodrapy, neduní tanky. Naopak se tu hodně mluví, postavy, které se ve hře objevují zjevně mají osobnost, která by se dala popsat více než dvěma větami a k tomu všemu je tu stále opakovaný termín „policejní seriál.“

Navíc hry jako The Godfather či Dead Space, že Visceral i v žánru ryze akčních her umí s příběhem a laděním scén pracovat. Navíc je u toho nebudou rozptylovat všechny ty tristní vojácké řeči, kterými jsou už válečné střílečky naprosto prodchnuté. Celkem bude kampaň rozdělena na deset „seriálových“ epizod a pokud by každá z nich měla mít přibližně délku (a snad i přibližné kvality) takového policejního seriálu, možná nás čeká Battlefield, o němž se nebude mluvit jen v kontextu multiplayeru. Battlefield Hardline vyjde 19. března na PC, PS4, PS3, Xbox One a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články