Battlefield 4: Second Assault předvádí nově upravené mapy
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 4: Second Assault předvádí nově upravené mapy

21. 11. 2013 10:52 | Video | autor: Aleš Smutný |

DLC Second Assault sice nebude prvním, které vyjde, ale rozhodně už víme, co od něj tak čekat - tradiční předělávku čtyř map, jejichž výběr je dle mne spíše diskutabilní. Jedná se o Operation Firestorm, Operation Metro, Gulf of Oman a Caspian Border. Všechny budou nově překopány, aby sedly do modelu „levolution“, který naštěstí nezahrnuje jen spektakulární pády velkých kusů scén.

Sice si pořád myslím, že hra nepotřebuje k Lockeru další „metro“, ale uvidíme, třeba nové možnosti poškození architektury a případná změna bodů zájmu rozšíří taktické možnosti oblíbené, ale masomlýnkové mapy. Firestorm a Caspian se tváří relativně nezměněně, jen dostanou nové budovy a větší zničitelnost prostředí.

Asi nejlépe tedy působí Gulf of Oman s dynamickou změnou počasí, kdy na mapě zavládne pouštní bouře, která radikálně sníží viditelnost a ovlivní i sluchovou orientaci. Navíc se vrátí i pouštní bugginy pro milovníky šílených eskapád a brokovnice DAO-12 pro milovníky masakru. Plus mód Capture the Flag. Pořád myslím, že ze všech Battlefieldů by se našli lepší kandidáti, ale nešť. Pokud byste chtěli záběry přímo ze staronových map, server Mp1st sesbíral několik videí z demonstrace Second Assault na Xbox One.

...

Nejnovější články