Batmobil se pouští do „tankové“ bitvy v novém traileru z Batman: Arkham Knight
zdroj: tisková zpráva

Batmobil se pouští do „tankové“ bitvy v novém traileru z Batman: Arkham Knight

2. 12. 2014 11:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokračování minulého traileru, v němž se Batman dostává do chemičky v Gothamu přináší druhého nového aktéra Batman: Arkham Knight – Batmobil. Jak Petr u minulého traileru poznamenal, bez Batmanova vozítka by tahle mise nebyla tak zábavná, přičemž stejně jako minule platí, že se tahle sekvence bude lépe hrát, než sledovat. A když předvídal, že v druhém traileru bude Batmobil hrát větší roli, Rocksteady asi naslouchali a do traileru nedali nic jiného.

Jsem si celkem jistý, že tahle „tanková“ (ony to nejsou doslova tanky) bitva bude pekelně zábavná na hraní, ale takhle zpracovaná scéna spíše pí hollywoodských wow efektem, což je věc, jíž už je asi nemalá část hráčů přesycená. Beru ale tohle video jako příslib toho, co půjde ve hře vše dělat, tedy včetně střetů s dalšími po zuby ozbrojenými vozidly. Navíc musím ocenit déšť, který dává celé scéně tu správnou batmanovskou atmosféru.

Zajímavé je, že v nedávném Reddit AMA se chlapci z Rocksteady rozpovídali o některých herních prvcích. Hodně se řešila DLC, ale když došlo na otázku, co je největší novinkou ve hře, nebyl to ani mysteriozní titulní Knight, který vypadá jako zabiják nadesignový na zlikvidování Batmana, ani Batmobil, ale samotné otevřené město a naprostá hráčská svoboda. To je podle mne velmi slibná odpověď, protože jakkoliv vypadá Batmobil zajímavě, pořád je to jen jakási vychytávka. Evoluce značky zjevně v rukách Rocksteady sahá dál a přináší komplexní rozšíření celého světa.

Do vydání Batman: Arkham Knight ale zbývá ještě spousta času – na PC, PS4 a Xbox One se objeví až 2. června, takže nás do té doby tvůrci zavalí tolika videi, že budeme znát každý šroubek na rezervě u Batmobilu...

zdroj: Vlastní

Nejnovější články