Ambiciózní sci-fi RPG Mandate představuje akci v interiérech
zdroj: tisková zpráva

Ambiciózní sci-fi RPG Mandate představuje akci v interiérech

29. 11. 2013 18:30 | Video | autor: Adam Homola |

Videí z The Mandate vyšlo v posledních dnech hned bylo několik, ale nyní se můžete podívat na hru v pohybu při akci na palubě lodi. Tvůrci komunitu nešetří a pořád jí sypou nový a nový obsah - po vesmírných soubojích je tak nyní na řadě něco komornějšího. Kickstarter už holt pomalu finišuje (v tuto chvíli zbývá cca 60 hodin do konce) a tak je nutné z lidí dostat na poslední chvíli co nejvíc. The Mandate sice nebude žádný mnohamilionový fičák, ale zaplatil se už teď a možná bude i nějaký ten stotisícek navíc. Vývojáři chtěli 500 tisíc dolarů, teď mají 575 tisíc dolarů.

Na koncích kickstarterových kampaní to vždycky hrozně lítá, tak uvidíme, na jaké částce se hra zastaví. Jejímu vzniku by už ale nic bránit nemělo, pokud to tedy nebudou až příliš ambiciózní plány vývojářů. Přeci jenom si ukousli poměrně velké sousto a první pořádné video z akce jim dává za pravdu. The Mandate vypadá moc pěkně a slibně už z těch několika záběrů z rozpracované  verze hry. Chvílemi to může připomínat Mass Effect, chvílemi XCOM a jindy zase FTL.

...

Tak jako tak vypadá Mandate nadějně a nezbývá než držet palce, aby se nic nepokazilo. Po krátkém vesmírném úvodu se záběry dostanou do interiérů lodě, které XCOM připomínají opravdu hodně. Dojde také ke stručnému představení dvou různých profesí: Tactical Hacker a Heavy Assault Unit.

Zaujal vás The Mandate? Mrkněte na naše předchozí novinky nebo rovnou na Kickstarter. Projektu do konce kampaně zbývá pár desítek hodin, takže podpořit ho pořád můžete, pokud vás ještě nevyšťavily všudypřítomné slevy...

Nejnovější články