World of Warcraft žije Midsummer Fire Festivalem 2011
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft žije Midsummer Fire Festivalem 2011

25. 6. 2011 15:56 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kolegové z partnerské fanstránky WoWfan.cz, která se jako první zařadila do programu Games Fanatics, upozorňuj na další ročník tradičního Midsummer Fire Festivalu, který už od 21. června probíhá v rámci World of Warcraft. Na live serverech festival poběží až do 5. července a vězte, že vám při něm bude pořádně horko (zvlášť když ještě během jeho trvání vyrazíte do nově přibyvších Firelands!).

Celý festival je o ohních, v každé menší vesnici se rozhodli svalit to ohromné letní vedro na něco jiného a zapálili obrovské hranice. Hranice, které je potřeba uctít, aby pochodeň vaší frakce plála i dál - a nejlépe aby té druhé frakci zhasla. Vašim hlavním úkolem během Midsummer festivalu je tedy proběhnout celý svět, uctít ohně svých přátel a zašlapat do země plameny frakce druhé. Možná tedy nebude od věci navléct na sebe i svůj PvP set.

Za práci s ohněm budete dostávat i Burning Blossoms, za které si můžete koupit stylové odměny a také docela velké množství goldů. Pokud zeje vaše peněženka prázdnotou, neváhejte. Na hráče na nejvyšších levelech čeká ještě jedna výzva - Ahune, the Frost Lord se usadil ve Slave Pens a chce zničit přicházející léto! Musíte mu to překazit! Když budete mít štěstí, dostanete třeba i jeho "kosu" nebo non-combat peta.

Na WoWfan.cz najdete kompletní a novými informacemi doplněnou příručku, která vám pomůže s achievementy a dalšími nesnázemi festivalu.

Nejnovější články