World of Warcraft novinky a povídky z WoWfan
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft novinky a povídky z WoWfan

1. 10. 2011 10:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

S blížícím se vydáním patche 4.3 pro World of Warcraft exponenciálně roste aktivita našich kolegů z fanstránky WoWfan, kde podrobně rozebírají chystaný update ze všech stran a úhlů. Informací o tom, co přinese obsahově i herně jsou totiž mraky, jak se můžete sami přesvědčit, pokud budete následovat výpis těch nejzajímavějších článků z WoWfan. Nejsou samozřejmě jenom o patchi.

Redaktoři webu se pilně věnují i doplňování informační databáze, která se úspěšně snaží pokrýt všechny důležité aspekty populární onlineovky. Třeba historie datadisku Wrath of the Lich king včetně časové osy je rozhodně zajímavá i pro nepříliš aktivní hráče WoW. Mezi novým obsahem nechybí ani tradiční povídky, a pokud vás zajímají detaily o profesi zvané leatherworking, která může vyrábět kožené a kroužkové zbroje, tak i na ni na WoWfan pamatují. Teď už ale k tomu, co se na WoWfan za posledních pár dní stalo zajímavého:

Historie Wrath of the Lich King a časová osa - datadisk Wrath of the Lich King je sice uý dávno venku, ale pro všechny, kteří se zajímají o historii a lore světa WoW, byla konečně popsána stručná historie tohoto datadisku.

Leatherworking pro nováčky i pokročilé - doplnění informací o další výrobní profesi, jejíž věhlas není úplně velký, ale bez níž by neměla spousta druidů, roguů, hunterů nebo shamanů co na sebe.

Fangs of the Father: Jaké budou legendární dýky? - oznámení příchodu nových legendárních zbraní pro rogue se neobešlo bez menších připomínek zarytých fanoušků Lore. Jak se může ve hře zničehonic objevit nějaká další legendární zbraň, o které jsme ještě neslyšeli?

Patch 4.3 - Hunter Tier 13 (neoficiální) - popis dalšího z Tierů. Tentokrát Tier 13 od Huntera. Je možné, že se ještě změní a bude upraven, tedy hlavně rukavice.

Patch 4.3 - podrobnosti o priestech a paladinech + nádherné loadovací obrazovky - další várka novinek, z už nějakou chvíli dostupného, PTR serveru. Kromě parádně vypadajících loading screenů z nových lokací najdete v článku i přeložené patch notes a vzhled setů priesta.

Patch 4.3 - Mapy a nové modely - informace a ukázky z patche 4.3, který byl nasazen na PTR server.

Patch 4.3 - Set bonusy pro Tier 13 - podrobné informace o složení Tierch 13.

Patch 4.3 přinese staronové spectral mounty - ukázky dvou spektrálních mountů, kteří prijdou společně s patchem.

Příběh: Drakónianské války, část 1. - deathwingova armáda sa rúca, no stále sa nájde niekto, kto mu je verný a koho treba zabiť. V tomto príbehu budú vystupovať draci, proti ktorým budeme bojovať, ale aj tí, ktorí budú bojovať proti jednému z posledných Deathwingových veliteľov. Hlavná postava, Brian prežíva jeden z jeho obvyklých dňoch v Stormwinde, no to ešte netuší, že ho čaká veľké, nebezpečné dobrodružstvo...

Povídka: What Would Happen If... 2. kapitola - druhý díl povídky What Would Happen If... pro zpříjemnění dlouhých večerů, pokud jste se je rozhodli trávit jinak než u televize.

Foo Fighters na BlizzConu 2011 - jako na každém BlizzConu, tak i letos bude na této monstrózní akci hrát pořádná kapela. V předešlých ročnících jsme mohli slyšet hvězdy jako Ozzy Osbourne a Tenacious D. Letos uvidíme kapelu Foo Fighters a vrátí se i Level 80 Elite Tauren Chieftain!

Vše o hrdinech: Varian Wrynn - gigantická aktualizace veledůležité postavy Aliance. Tou postavou je král Stormwindu Varian Wrynn, v jehož popisu dosud chybělo plno důležitých informací.

Vše o rasách: Krvaví elfové - doplnenie jednej z rás, za ktorú hráči môžu hrať už od datadisku The Burning Crusade a zároveň to je momentálne najčastejšia rasa u Hordy - Krvaví elfovia (Blood Elves)!

Vše o hlavních městech: Orgrimmar - aktualizace informací o Orgrimmaru, hlavním městě orků a trollů.

Vše o hlavních městech: Dalaran - další aktualizace hlavních měst Aliance i Hordy, tentokrát jde o neutrální město Dalaran. Toto město se ve hře objevilo až s příchodem WotLK (dříve tam byla jen jeho kopule).

Nejnovější články