Vyjde počeštěné Call of Duty World at War včas?
zdroj: tisková zpráva

Vyjde počeštěné Call of Duty World at War včas?

6. 11. 2008 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Cenega Czech prošetřila průběh lokalizačních prací u svých listopadových titulů a vypadá to nadějně.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Marketingová manažerka Cenega Czech Bára Veselá nám poslala výsledky vyšetřování v případech lokalizace jejich listopadových titulů a šancí, jež mají české verze na stihnutí termínu premiéry ve světě. Pokud vzpomeneme třeba na Fallout 3 či Quantum of Solace (odpískání jeho překladu bylo avizováno již dříve), je v tomto ohledu domácí distributor poslední dobou vzorný (viz sekce Právě vyšlo), stejně jako je vzorný v poskytování pravidelně aktualizovaných release-listů i her na recenze. Kéž by tomu tak bylo u všech... :)

    Call of Duty World at War
    Vse je kompletne hotovo – lokalizace hry, prebal i manaul, vse schvaleno a ve vyrobe – vyrabi Activision v UK. Celosvetovy release je 14.11.08 ; CZ release bude stejny, pokud to Atvi vcas pripravi pro vyzvednuti.

    Fallout 3 Sberatelska Edice
    Z duvodu zdrzeni jednotlivych komponentu ze zahranici se SE kompletovala az vcera – vysledkem tedy je nasledujici:
    PC verze – v prodeji od 6.11.
    Konzolove verze – v prodeji od patku tedy 8.11.

    Sacred 2
    Z naší strany komplet hotovo – probiha testovani, zadne další updaty z Ascaronu neprijdou. O vikendu schvali Ascaron a posleme do vyroby. Poznamka: v testovani se odhalil problem s nekolika ceskymi nazvy predmetu – duvodem je nase krasna cestina, na nektera uskali našeho krasneho jazyka proste při vyvoji nebylo mysleno :) budeme pracovat na patchi, ale v tuto chvili pustime do světa jinak kompletni lokalizovanou hru, která bude několik problematickych slov obsahovat v anglickem jazyce. Duvodem je co nejdrivejsi datum vydani, uz tahle nas Ascaron zdrzel vic nez dost.

    Kings Bounty
    Je zcela hotovo – hra vypada skvele, do vyroby pujde pristi tyden.

    Madagaskar 2
    Z naší strany kompletně hotovo – hra obsahuje český dabing. Oficiální datum vydaní ve svetě je 28.11. a ten dodržíme i v nasich zemich.
V seznamu chybí snad jedině Tomb Raider Underworld, který Cenega Czech též hodlá přeložit, ale je to s ním prý krapet složitější (ve světě vyjde již za dva týdny, ale pořád jsme ještě neobdrželi jeho review-verzi, což není standardem).
zdroj: PR

jd

Nejnovější články