Spekulace: Na E3 bude oznámený nový Splinter Cell
zdroj: tisková zpráva

Spekulace: Na E3 bude oznámený nový Splinter Cell

31. 5. 2012 13:50 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Fandové plížení a roznožek se mohou teoreticky radovat. Teoreticky. Tradičně mizející...

Fandové plížení a roznožek se mohou teoreticky radovat. Teoreticky. Tradičně mizející zdroje se ohání tím, že se na E3 objeví nový Splinter Cell, který ponese podtitul Black List. Hra by měla vyjít v lednu 2013 na PS3, X360 a WiiU. PC v seznamu není, ale bylo by celkem zvláštní, kdyby se mu šestý Splinter Cell vyhnul.


Zajímavé je, že se objevil i člověk, který říká, že už viděl promo hry. Prvý v ní bude samozřejmě Sam Fisher a podle všeho nám jen zraje. „Vypadá dobře, žádné šediny, má na sobě klasický oblek a ikonické brýle“. Název hry by měl odkazovat na seznam Samových nepřátel, které si po ději Conviction přidal do kolonky „nezapomeň zabít“.

Ubisoft zatím nepotvrdil, že by na dalším Splinter Cellu pracoval, nicméně Jade Raymond už se jednou tak nějak podřekla, že Ubisot Toronto má Sama Fishera v hledáčku. Navíc by bylo nelogické nevyužít popularity téhle série, když žijeme v době, která je definována pokračováními úspěšných titulů. Pravdu se dozvíme 4. června, kdy má Ubisoft tiskovou konferenci.

Nejnovější články