Souhrn informací o datadisku Warlords of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Souhrn informací o datadisku Warlords of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan

13. 9. 2014 12:58 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kolegové z partnerských stránek WoWfan.cz a HSfan.cz se v uplynulém týdnu opět činili a nabízí spoustu nových informací ze světa onlineovky World of Warcraft, ale i karetní hry Hearthstone: Heroes of Warcraft. Společně si nyní projdeme to nejdůležitější i nejzajímavější.

Datadisk World of Warcraft: Warlords of Draenor vyjde už za dva měsíce, a proto redaktoři WoWfan.cz kompletně aktualizovali celou rubriku, která se mu věnuje. Najdete v ní nyní všechny potřebné informace. Brzké vydání datadisku signalizuje i patch 6.0.2, který se již objevil na testovacích serverech, a krom spousty novinek z datadisku přináší např. invazi Iron Hordy na Azeroth.

Doba těsně před vydáním datadisku je pro mnohé hráče ideální čas, kdy se do hry můžou také zapojit. Pro mnoho nových hráčů totiž Blizzard nabízí měsíc hraní zdarma! I když se vás tato akce netýká, nemusíte zoufat, čekání na datadisk si můžete zkrátit i účastí v podzimní soutěži o značkové WoW oblečení!

wowfree zdroj: tisková zpráva

Ne každý ví, že ohromné množství míst a postav ve World of Warcraft je inspirováno reálným světem a popkulturou. Nejnovějším přírůstkem této kategorie do hry je postava džina, který představuje zesnulého herce Robina Williamse. A podle studie švédských akademiků pravidelné hraní WoW významně zlepšuje angličtinu.

Pro fanoušky příběhu World of Warcraft mají na WoWfan další nášup nových informací. Nabízí třeba video představující Groma Hellscreama a další díly povídky, která se k jeho příběhu váže. Rovněž si zaspekulovali nad tím, jak ovlivní příběh nového datadisku černý princ Wrathion a přinesli aktualizaci taurenských hrdinů podle Ultimate Visual Guide. V rubrice Nezapomenutelná videa si pak můžete pustit hudební video The Story a navštívit některá ze zajímavých míst Azerothu: třeba Sholazar Basin v Northrendu.

nozronn01 zdroj: tisková zpráva

Poslední týden v karetní hře Hearthstone se nesl hlavně v duchu mistrovství světa, které bude konat na letošním Blizzconu. Kvalifikovat se na něj mohl v podstatě každý a nyní právě probíhají online kvalifikační boje mezi nejlepšími hráči z Evropy. Je mezi nimi i šest zástupců z České republiky. Šestnáct nejlepších se pak probojuje do evropského finále ve Stockholmu, odkud bude možné postoupit přímo na americký Blizzcon.

Blizzfan.cz minulý týden pořádal Gamdias Blizzfan Cup, kterého se zúčastnilo přes 30 hráčů a jednalo se o velice úspěšnou akci. Pokud byste chtěli něco podobného zažít, můžete vyrazit např. na zažitý Lancraft Autumn 2014, který se koná již příští týden.

Kolegové nezapomínají sledovat změny a novinky ve hře. Jelikož se po vydání Curse of Naxxramas servery přeplnily Huntery, kteří jsou považováni za nejsilnější povolání, rozhodl se je Blizzard trochu oslabit. V tomto článku zjistíte více podrobností. Také se chystá již druhý díl soutěže Hearthstone Jeoparino, což je americká televizní show trochu podobná českému Riskuj!

YoLiSJo zdroj: tisková zpráva

Redaktoři HSfan se podívali i na další kartu: na paškál si tentokrát vzali Magma Ragera a ohodnotili jeho sílu. Na závěr si pak můžete přečíst rozhovor s vítězem posledního Lancraftu.

Nejnovější články