Rockstar také řeší cheatery – v Max Payne 3 zavede terapii
zdroj: tisková zpráva

Rockstar také řeší cheatery – v Max Payne 3 zavede terapii

13. 6. 2012 12:05 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Zdá se, že právě dneska se všichni rozhodli řešit cheatování. A není to nijak překvapivé...

Zdá se, že právě dneska se všichni rozhodli řešit cheatování. A není to nijak překvapivé: nic vám tak nezkazí hru, třeba právě v Max Payne 3, jako aimboter s wallhackem. „Jsme si vědomi toho, že je zde minorita hráčů, která ničí cheaty a hacky zážitek z multiplayeru Max Payne 3 ostatním, poctivým hráčům. V budoucích updatech se s tímto problémem vypořádáme a dnes chceme dát jasně najevo, že s těmi, kteří používají tyto metody, zameteme“, říká prohlášení Rockstaru.


Provinilce však nečeká nějaký totální ban á la Diablo III, ale terapie – dle plánu celkem vtipná. Koho tvůrci usvědčí z hackování a cheatování, tomu nebude zamezen přístup do multiplayeru, ale budou přesunuti do zóny pro podobně postižené, takzvaného Cheater Poolu. Takže budou moci dál hrát, jen s jedinci, kteří si užívají podobné berličky, aby sobě či jiným ukázali, že jsou lepší.

Po čase se může stát, že správně se chovající jedinec bude omilostněn a zase navrácen mezi normální hráče. Až pokud se proviní podruhé, přijde na řadu ban. Rockstar samozřejmě bude čistit žebříčky od těchto jedinců. Je to vtipné a vynalézavé řešení, protože dává šanci těm, kteří z nějakého důvodu jen zkusili podvod a teoreticky i těm, kteří sem spadnou nějakým komunikačním šumem.

Pokud jste se tedy s cheatery setkali, máte napsat na poeticky znějící mail maxpayne3.banhammer@rockstargames.com a definovat, na jaké platformě jste hráli, jaké je ID či gamertag provinilce, jak se ona činnost projevovala a pokud možno dodejte i video či screenshot, který vše dokáže.

Nejnovější články