Psí známky v Battlefield 3 jen tak lehce nezískáte
zdroj: tisková zpráva

Psí známky v Battlefield 3 jen tak lehce nezískáte

1. 8. 2011 9:30 | Téma | autor: Petr Poláček |

Přestože je multiplayer v Battlefield titulech především o týmových módech a tím pádem i týmové součinnosti, není důvod, proč jednotlivcům upírat prostředky osobního vychloubání. Tak nějak se dají chápat psí známky, které slaví návrat po premiéře v BF 2142 a dle posledního vývojářského blogu budou v BF3 fungovat jako osobní vizitky. Psí známka bude to poslední, co v mulťáku uvidí váš soupeř, když jej dostanete. Design známky si vyberete sami, a jak vidíte na obrázku, bude se její vzhled přizpůsobovat vašim úspěchům – vaše oběť uvidí, že ji dostal člověk, který to umí dobře s nožem, je skvělý medik, skaut, sniper nebo pilot stíhačky.

Psí známky však v BF3 budou i proto, aby si je hráči navzájem kradli a chlubili se sbírkou přemožených nepřátel. Nebude to však vůbec jednoduché, protože jediný způsob, jak cizí známky dostat, vyžaduje odbornou práci s nožem a stealth přístup. Musíte se k nepříteli přikrást co nejvíce zezadu nebo tak, aby vás neviděl a neslyšel a šmiknout jej nožem. Když si pustíte oficiální multiplayer video pod textem, uvidíte krádež psí známky v čase 0:36. Všechny ty obstrukce pro získání psích známek nepřítele připomínají snahu tvůrců, vložit do hry pro lidi vysoce atraktivní herní mechaniku, která je přinutí zpomalit, hrát takticky, využívat již zmíněný stealth a tím pádem i dost riskovat. A každá podobná snaha se v moderních multiplayerovkách, které se často zvrhnou v killfest naspeedovaných teenagerů, cení.

Na Shop.Games.cz si až do vydání hry můžete předobjednat limitovanou edici Battlefield 3 pro PC (999 Kč), Xbox 360 (1399 Kč) nebo PlayStation 3 (1399 Kč). Limitovaná edice obsahuje navíc zdarma obsahový in-game balíček Battlefield 3 Back to Karkand se čtyřmi mapami z Battlefield 2. V edici jsou i další bonusy v podobě zbraní, psích známek apod.

Nejnovější články