PlayStation Network má problémy nejen s Black Ops
zdroj: tisková zpráva

PlayStation Network má problémy nejen s Black Ops

19. 1. 2011 12:12 | Téma | autor: levis |

Update: Activision zprávu o chystaném vypnutí serverů popřel, šlo prý pouze o nedorozumění a text byl vytržen z kontextu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Původní zpráva: PlayStation Network v těchto dnech zažívá neobyklé problémy a různé firmy to řeší po svém. Třeba heden ze zástupců Activision včera naštvanému bloggerovi Jasonu Koblovskému napsal, že pokud budou potíže s konektivitou multiplayeru Call of Duty: Black Ops pokračovat, firma je připravená kompletně zavřít všechny svoje servery pro hraní na PSN. "Vydavatel si vyhrazuje právo vypnout servery pro svoji hru v kteroukoliv chvíli, a vzhledem k počtu nahlášených potíží s hraním Black Ops na PlayStation Network se to momentálně nabízí jako vhodné řešení," zní oficiální stanovisko. Activision také naštvanému bloggerovi nabídla, aby vrátil svůj disk s hrou a vyměnil ji za jiný titul nebo verzi Black Ops pro jinou platformu.

Že je na vině síť PSN ostatně uznalo už i vývojářské studio Infinity Ward, které zase odmítá řešit problémy s hacknutím Modern Warfare 2 do té doby, než Sony nezáplatuje bezpečnostní díry v systémové infrastruktuře PlayStation 3. Potíže už má také Cerberus Network používaná s playstationovou verzí Mass Effectu 2, EA se ale k žádným radikálním krokům jako je zavření serverů naštěstí nechystá. Uživatelům se pouze formálně omluvilo a oznámilo, že řešení problému by mělo být známé nejpozději do zítřejšího večera. A jak jste na tom vy, máte s hraním na PSN trable?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejnovější články