PES 2017 se chlubí exkluzivní smlouvou s FC Barcelona
zdroj: tisková zpráva

PES 2017 se chlubí exkluzivní smlouvou s FC Barcelona

26. 7. 2016 14:51 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Boj dvou dlouholetých rivalů na poli virtuálního sportu, sérií FIFA a PES, probíhá také v oblasti exkluzivit. Loni si FIFA ukořistila exkluzivitu na hráče Realu Madrid a letos Konami kontruje exkluzivní spoluprací s Barcelonou. Exkluzivita potrvá tři roky, počínaje letošním PES 2017, přičemž Konami bude mít přístup k detailům hráčů katalánského giganta a také ke slavnému stadionu Camp Nou.

V praxi to znamená, že Konami má exkluzivní práva na přetvoření barcelonského fotbalového svatostánku, do taktiky klubu budou přidané exkluzivní možnosti (ve videu můžete vidět pokyn Tiki-Taka) a do hry budou převedené i historické verze barcelonských dresů. V myClub módu pak budou k dispozici legendární hráči FC Barcelona. Podoba hlavních hvězd tohoto velkoklubu byla speciálně nasnímaná pomocí 3D fotoskenování, čehož byste si mohli všimnout už v traileru.

Ten se zaměřuje jen a pouze na Barcelonu, takže se připravte na kanonádu gólů v síti převážně Arsenalu, neustále se opakující jména Messi a Neymar, ale také třeba klubovou hymnu Himno, která je dobře slyšet a atmosféře opravdu přidává. Prostě tři roky teď bude značka PES spojená především s FC Barcelona.

Z hlediska novinek v rámci hratelnosti se připravte třeba na systém zpracování míče Real Touch (viz článek ), přepracované chování brankářů a nebo větší propracování módů Master League a myClub (čtěte zde ). PES 2017 vyjde 15. září na PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články