Mamutí patch pro Skyrim přidá novou obtížnost a opraví bugy
zdroj: tisková zpráva

Mamutí patch pro Skyrim přidá novou obtížnost a opraví bugy

5. 3. 2013 11:25 | Téma | autor: Aleš Smutný |

The Elder Scrolls: Skyrim se pořád hraje, moduje, updatuje a zase hraje. Ostatně, není to hra na krátké zchroustání a fandové u ní klidně stráví stovky hodin. A když už se jim zdá, že prošli všechno a vyzkoušeli kde co, nový update jim přidá zcela novou obtížnost a můžou zkusit vše znovu a třeba rovnou od píky.

Což bude pro Skyrim představovat patch 1.9, který přidá obtížnost Legendary. V jejím rámci se představí i Legendary skills, což obnáší následnou mechaniku – skill na levelu 100 se může stát Legendary, což znamená, že se zresetuje na hodnotu 15, přijde o perky a vy jej můžete levelovat znovu, což odstraňuje oklikou level cap. Teoreticky je patch pro Steam verzi hry přístupný už teď, ale...

...ale prozatím jde o betu. Což znamená, že se mohou vyskytnout problémy a Bethesda přímo varuje: „Pokud se rozhodnete zkusit betu, zazálohujte si uložené hry, nebo prostě buďte opatrní, abyste si nepřepsali ty existující. Pokud se rozhodnete zúčastnit beta programu, vaše staré pozice budou pracovat s aktuální verzí hry, tedy 1.8. Zpočátku doporučujeme používat update bez dalších modů, ale beta vám nabízí možnost otestovat své výtvory předtím, než bude update oficiálně pro všechny“.

Kromě nové obtížnosti patch přináší opravu milionu bugů většího či menšího významu, jejichž seznam si můžete přečíst zde. Ostrá verze updatu by měla vyjít pro PC i konzole koncem měsíce.

Nejnovější články